Our answer is 6 cents. Because 6 x 10 =60.Jouan, Ashlee and Porscha
Great use of your times tables girls!
This comment has been removed by the author.
6. 6x5 = 30 then double 30 = 60
6 cents , we used our 6 times tables untill we reached the amount that we needed & we came back to 10x6 & it reached the mark.Shayne & Jabez (;
Great start to your problem solving boys but what was the answer? What was the value of the 'mark' you reached?
6 cents 6×5=30+30=60 by jayden
Great use of your basic facts. Is there a faster way of solving this?
1 cent Because 10x1=10 . Then to get to 12 we can't do so with the 2 left over's we put them as a remainder . Giving us 10r2Ashlee
True, but what is the value of one cookie? Could we also divide up your remaining 2 dollars between the 10 cookies? Reply below with your answer.
1.20 is our answer.
Ok... but how did you get your answer?
Our answers is $1.20. This is because 1.20, 100= 1 dollar and and there is twenty more cents left. $1 + 20c = $1.20From Porscha, Jouan
Well done - great explaining of your answer too!
Its a 1.20 because if you do the 1.00n 10 times it will = 10.00 and if you do 20 cents 10 time it will = 2.00 so its a 1.20 for each biscuit.
Excellent explaining Jayden. Did you find it easier to use your basics facts or by using materials to solve the question?
basics facts Mr S
Our answer is 1.20 because 1 dollar times 10 = 10 then 20 cents times ten = 2.00 and that equals 12.00 Neo and Jabez
A great explanation - well done!
Thank you for your comment. Room 7 loves getting comments so please come back again soon!