## Tuesday, September 11, 2012

### DWs Maths Group: Work This Out!

Try solving this problem with a buddy from your maths group. Remember that 60p is = to 60 cents.
Have fun!

1. Our answer is 6 cents. Because 6 x 10 =60.

Jouan, Ashlee and Porscha

1. Great use of your times tables girls!

2. This comment has been removed by the author.

1. 6. 6x5 = 30 then double 30 = 60

3. 6 cents , we used our 6 times tables untill we reached the amount that we needed & we came back to 10x6 & it reached the mark.

Shayne & Jabez (;

1. Great start to your problem solving boys but what was the answer? What was the value of the 'mark' you reached?

4. 6 cents 6×5=30+30=60 by jayden

1. Great use of your basic facts. Is there a faster way of solving this?

5. 1 cent Because 10x1=10 . Then to get to 12 we can't do so with the 2 left over's we put them as a remainder . Giving us 10r2

Ashlee

7. Our answers is \$1.20. This is because 1.20, 100= 1 dollar and and there is twenty more cents left. \$1 + 20c = \$1.20

From Porscha, Jouan