Hi group 1 and 2! Try this problem above. Remember to look at all of the information that is on your class site page. Also, think about the know and unknown information. Good luck!

Every 10th person gets A free ballon. he saw A sale going on 10 ballon 1$ How much money does he spend for the day. If you said B. Your correct horay the way I solved it out is like this. The carnavel is on for 10 hours and every 10th person person gets 1 free ballon... BY MICHAEL:) :(

We were going to give ice cream to every tenth person but it melted? So we saw 10 balloons for 1.00 at a shop so every tenth person get's a balloon 3 people can fit in 1 basket but there is 15 in the Ferris wheel. so every tenth person get's a balloon for free 3x15=45 450x8=3600 $36

I didn't figure out the strategy but here how I tried to solve the problem. I first wrote down what I know and what I needed to know. WHAT I KNOW 1. There are 15 baskets on the Ferris wheel 2.Each basket carries 3 people 3.There are 10 balloons for $ 1 4.They are open for 8 hours 5.Every 10th person gets a free prize

WHAT I NEED TO KNOW 1. How many people went on ? After when writing down what I know and what I don't know I then wrote 3 x 15 = 45 then 10 rides per hour. I then had t figure out how many per a day. I tried it and my answer was 360. That's all I got and my answer 360.

This comment has been removed by the author.

ReplyDeleteHere is what I tried to figure this out here is what I did

ReplyDeleteFirst I did 3 x 15 = 45 then 45 x 8 = 360.

$36

Every 10th person gets A free ballon. he saw A sale going on 10 ballon 1$ How much money does he spend for the day. If you said B. Your correct horay the way I solved it out is like this. The carnavel is on for 10 hours and every 10th person person gets 1 free ballon...

ReplyDeleteBY MICHAEL:) :(

This comment has been removed by the author.

ReplyDelete3 people per basket. 15 baskets. 10 rides per hour.

ReplyDelete15x3=45 45x8=360

$36

(I pushed 36 on the thing and it said way to go).

Antonia

ReplyDelete15 x 3 = 45 45 x 10 = 450 - 100= 350+10= 360.

$360

From Antonia

We were going to give ice cream to every tenth person but it melted? So we saw 10 balloons for 1.00 at a shop so every tenth person get's a balloon 3 people can fit in 1 basket but there is 15 in the Ferris wheel.

ReplyDeleteso every tenth person get's a balloon for free 3x15=45 450x8=3600

$36

I didn't figure out the strategy but here how I tried to solve the problem. I first wrote down what I know and what I needed to know.

ReplyDeleteWHAT I KNOW

1. There are 15 baskets on the Ferris wheel

2.Each basket carries 3 people

3.There are 10 balloons for $ 1

4.They are open for 8 hours

5.Every 10th person gets a free prize

WHAT I NEED TO KNOW

1. How many people went on ?

After when writing down what I know and what I don't know I then wrote 3 x 15 = 45 then 10 rides per hour. I then had t figure out how many per a day. I tried it and my answer was 360. That's all I got and my answer 360.

3x15=45

ReplyDelete45x10=450

450x8=3600

45 because how many 10 are in 450

ReplyDelete