Class 8 Maths Group - Comment on this post to share how you solved the above problem. Remember to talk about the strategy you used not just the answer. You can post either as just you or in a group of 2 or 3.

mary had 5.00 and a choc attack bar costs 4.90 so 5.00-1.00-400 4.00-0.10=4.90 Hine has 10.00 and she get's 4.60 change so 4.60+0.60=5.00 5.00+5.00=1.00

This is my strategy that I done but I think it is wrong but I don't know. Number 1: So first I done Mary has $5 And then I wrote Choc Attack is $1.10 Then the last bit I done was $1.10 + $3.90=$5

Number 2: First I done Hine has $10 Then I done She gets $4.60 change Then the last bit I done was $10 - $6.40=$4.60

This is the way I solved the question 3. It said she had 1.10 and 90 cents. 1.10 + 90 cents = 2.00. So she had $ 2.00. The chips were 1.10. So then I did $ 2.00 - 1.10 which equaled 90 cents. So she put 1.10 in the vending machine and got back 90 cents.

Number 1 $5 - Mary Bar of chocolate - 1.10 $5 - 1.10 = 3.90

Hello it's me Liz and Jess, This is how we solved the problems. We started with question one and this is how we solved it we did $5-$1=$4 and then we did ten cents+90 cents=$1 and so we add the answear is $4.10.

Hi MRS I worked out $5 - 1.10 = 3.90 bs $5 - $2 = $3 + 90 = $3.90.

ReplyDelete$10 - 4.60 = 6.40 bs $10 - $4 = $6 + 40 =6.40

So I worked out that S 5-S 1.10=? S 5- S 1=4 S 4-10c=3.90 answer is 390

ReplyDeleteSo i word out that 10-?=4.60 10-5=5 5-40=4.60 so the answer was 4.60

DeleteThis comment has been removed by the author.

ReplyDeletemary had 5.00 and a choc attack bar costs 4.90 so 5.00-1.00-400 4.00-0.10=4.90

ReplyDeleteHine has 10.00 and she get's 4.60 change so 4.60+0.60=5.00 5.00+5.00=1.00

Hello my working out is this: Mary had 5 $ she spent 1.10 so I took away 5-1.10 and that eqils 4.90

ReplyDeletejames mas $Britannia has $6 ginger beer cost 5 dollars.licerish cost 6 dollars.how much is the liqurish is worth 5.40

by michael and shaitarn

This is my strategy that I done but I think it is wrong but I don't know.

ReplyDeleteNumber 1:

So first I done Mary has $5

And then I wrote Choc Attack is $1.10

Then the last bit I done was $1.10 + $3.90=$5

Number 2:

First I done Hine has $10

Then I done She gets $4.60 change

Then the last bit I done was $10 - $6.40=$4.60

And that was all I done Hope you like it:)

The first question is she had $5 and the change that she got back was $4.90.

ReplyDeleteThe second one the buiscuits were $5.40

the third answer is $2.00

From Quinaln and Antonia

This is the way I solved the question 3. It said she had 1.10 and 90 cents. 1.10 + 90 cents = 2.00. So she had $ 2.00. The chips were 1.10. So then I did $ 2.00 - 1.10 which equaled 90 cents. So she put 1.10 in the vending machine and got back 90 cents.

ReplyDeleteNumber 1

$5 - Mary

Bar of chocolate - 1.10

$5 - 1.10 = 3.90

Hello it's me Liz and Jess,

ReplyDeleteThis is how we solved the problems. We started with question one and this is how we solved it we did $5-$1=$4 and then we did ten cents+90 cents=$1 and so we add the answear is $4.10.

from jess and Liz

1. 5-1=4 , 10c-4=3$ and 90c.

ReplyDelete2. 4$ and 60c+40c=5$ , 5+5=10, 5$ and 40c.

Mary has $5 - $1 and 10c = $3 and 90c

ReplyDeleteHine has $10 - __= $4 and 60c and the answer is $5 and 40c

Tai bought a chip and and he got back $1 and 10c so he wasted 20c and got back 90c